torsdag den 18. marts 2010

Big boys afternoon

Mandag blev det saa drengenes tur til deres egen eftermiddag.
Jeg brugte hele formiddagen paa at bage pandekager, hvilket var rimeligt varmt. Saa pakkede jeg sukker og sylttoej og tog op paa skolen.
Vi begyndte med at spise pandekagerne, men drengene tog noget bedre fra, end pigerne, saa vores vandrivere maatte skynde sig for at faa del i herlighederne denne gang, men det lykkedes alle at faa.
Saa skulle vi lege. Foerst var det stratego, som er en helt ny leg for dem, men de forstod den hurtigt og havde det rigtig sjovt med at lede efter hinandens flag og fange hinandenlds flag og kom styrtende hen imod samlingsstedet med det hoejt loeftet. Det var skoent at se deres sejr, naar de havde fundet det andet ho Det var dog ikke alle drengene, der var lige gode til at gaemme deres papirlapper, og saa var det lidt svaert at finde ud af, hvad de var. En enkelt dreng var ked af at vaere bombe og saa ikke maatte fange nogen, indtil han slog en general. Jeg havde valgt at spille med doede flag, dvs. at man gaemmer et flag og ikke en person som flag et sted paa omraadet og da vi paa skolen har et dansk og et bengalsk flag var det naturligt at bruge dem. og derfor kom holdene til at vaere Danmark og Bangladesh. Jeg kan oplyse, at Danmark vandt! Til gengaeld blev det Bangladesh, der vandt ultimate kampen. Det har de kun proevet en gang foer, og da gik det ikke saa godt, men denne gang kom reglerne naesten alle sammen paa plads. Men saa var de godt nok ogsaa godt varme og der blev dannet en koe ved vandpumpen inden vi legede fiskedam. Det var ogsaa sjovt, jeg havde koebt et fiskespil med magneter, som gav megen glaede at fiske efter (ikke mindst fordi det foregik inde i skyggen. Til sidst legede vi gaet og grimasser, og der kom lynhurtigt et dyretema, hvoraf den absolut svaereste at gaette var myren, som gik paa to ben og svingede med en snabel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar