mandag den 26. oktober 2009

Smagen af Bangladesh

Her den anden aften proevede vi for foerste gang at lave aftensmad selv, vi lavede en bengalsk nuddelret, som jeg giver jer opskriften paa, saa kan I selv smage.
Tag to gryder. I den ene koges nudler med buliong som du ville goere normalt. Saa smides vandet ud.
I den anden steges et hakket log med en hakket chilli i olie. Det tages op ig blandes med et helt aeg og lidt salt. Saa steges det i den samme gryde, aegget skal "oedelaegges", saa det er smaa stykker aeg og ikke en hel omelet.
Nu komes de toere nudler i og der steges et par minutter.
Velbekomme - og ja, vi toer godt give Ribikka, vores madmor/kok/ven fri en anden aften, vi fik mad og det smagte godt! (MEN vi er glade for Ribikka)

2 kommentarer:

  1. det lyder til at I rigtigt nyder det dernede. Det er rigtig dejligt og spændene at følge med her inde på din Blog. Håber virkelig du nyder det i fuldedrag, også når det måske er lidt træls eller savnet bliver stort. ;)KRam Merrild

    SvarSlet
  2. Tror vi vil prøve, om vi kunne finde ud af at lave denne ret. Så kunne vi også opleve en lille smule af "smagen af Bangladesh.
    Kh far

    SvarSlet