Her den anden aften proevede vi for foerste gang at lave aftensmad selv, vi lavede en bengalsk nuddelret, som jeg giver jer opskriften paa, saa kan I selv smage.
Tag to gryder. I den ene koges nudler med buliong som du ville goere normalt. Saa smides vandet ud.
I den anden steges et hakket log med en hakket chilli i olie. Det tages op ig blandes med et helt aeg og lidt salt. Saa steges det i den samme gryde, aegget skal "oedelaegges", saa det er smaa stykker aeg og ikke en hel omelet.
Nu komes de toere nudler i og der steges et par minutter.
Velbekomme - og ja, vi toer godt give Ribikka, vores madmor/kok/ven fri en anden aften, vi fik mad og det smagte godt! (MEN vi er glade for Ribikka)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
det lyder til at I rigtigt nyder det dernede. Det er rigtig dejligt og spændene at følge med her inde på din Blog. Håber virkelig du nyder det i fuldedrag, også når det måske er lidt træls eller savnet bliver stort. ;)KRam Merrild
SvarSletTror vi vil prøve, om vi kunne finde ud af at lave denne ret. Så kunne vi også opleve en lille smule af "smagen af Bangladesh.
SvarSletKh far